Svatební hostina
Sestavíme svatební menu dle Vašeho přání. Pro inspiraci nabízíme několik svatebních menu:
Menu 1
- Šunková rolka s křenovou šlehačkou podávaná na ledovém salátu
- Hovězí vývar s játrovými knedlíčky a jemnými nudlemi
- Domácí svíčková na smetaně s houskovým knedlíkem a brusinkami
|
Menu 2
- Broskev plněná kuřecím koktejlem zdobená ovocem
- Kuřecí vývar s jemnými nudlemi a zeleninou
- Filet z lososa pečený na másle se zámeckými bramborami a restovanou máslovou zeleninou
|
Menu 3
- anglický rostbeef s tatarským dresinkem
- hovězí vývar s nudlemi
- kuřecí rolka plněná šunkou a sýrem(nivou), opečený brambor, přeliv omáčkou z nivy
|
Menu 4
- krabí koktejl ( z krabích tyčinek)
- pórkový krém
- kuřecí plátek s chřestem zapečený se sýrem, opečený brambor
|
Menu 5
- plněná rajčata salátem
- kuřecí vývar s jemnými nudlemi
- vepřový plátek se žampionovým přelivem, opečený brambor
|
Menu 6
- Plněná vejce sardelová, kaviárová v salátovém hnízdě
- hovězí vývar se zeleninou a nudlemi
- pstruh na másle, zámecké brambory, salátová obloha
|
Švédský stůl 1
Aranžované studené mísy:
- salámový mix doplněý paprikovými lodičkami se sýrovým salátem
- drůbeží šunka s vejci plněnými sardelovým máslem a kaviárem
- domácí krůtí roláda
Saláty:
- šopský salát s balkánským sýrem
- ledový salát s okurkou
- ovocný salát
Teplé občerstvení:
(podávané v chafingových nádobách)
- šunka na kosti, hořčice, labužnický smetanový křen, jablkový křen kuřecí řízečky obalované v kukuřičných lupínkách a mandlích
- masové kuličky se sýrem
- těstoviny s nivou a kuřecím masem
Sýry:
- sýrové prkénko-variace českých sýrů
Pečivo:
v návrhu je zahrnuto pro 1 osobu
- 100g aranžovaných mís
- 100g salátů
- 200g teplé kuchyně
- 100g pečiva
- 50g sýrů
|
Švédský stůl 2
Aranžované studené mísy:
- salámový mix se zeleninou
- anglický rostbeef s vejci plněnými sardelovým máslem a kaviárem
- paštika s lískovými ořechy, kachními játry
- plněná rajčata
Chuťovky:
(malé chlebíčky)
- se sýrovou pěnou
- košíčky se šunkovou pěnou
- s krabím salátem a ananasem
Saláty:
- šopský salát s balkánským sýrem
- ledový salát s okurkou
- těstovinový salát s kuřecím masem a nivou
- ovocný salát
Teplé občerstvení:
(podávané v chafingových nádobách)
- losos pečený na másle podávaný na ledovém salátu
- kuřecí řízečky obalované v kukuřičných lupínkách a mandlích
- vepřové nudličky po čínsku, rýže
Sýry:
- sýrové prkénko-variace českých sýrů
Ovoce:
Pečivo:
v návrhu je zahrnuto pro 1 osobu
- 100g aranžovaných mís
- 6ks chuťovek
- 100g salátů
- 200g teplé kuchyně
- 100g pečiva
- 50g sýrů
|